Politie zoekt getuigen van een aanrijding op de A1 thv Muiden

 

politieauto Muiden – De politie doet onderzoek naar een aanrijding op de Rijksweg A1, die woensdagavond 6 mei omstreeks 18.45 uur plaatsvond. De veroorzaker heeft de plaats van het ongeval heeft verlaten. De politie onderzoekt de zaak en is daarvoor op zoek naar getuigen

Ter hoogte van de afslag Muiderberg (hectometerpaal 14.9 linker rijbaan) zijn die avond een personenauto en witte vrachtwagen met elkaar in aanrijding gekomen. De vrachtwagen reed achterop de auto, die vervolgens over de weg tolde rondom hevig beschadigd raakte. De 79-jarige bestuurster uit Amsterdam werd uit voorzorg en ter controle naar het ziekenhuis vervoerd. Daar bleek dat zij er forse kneuzingen had.

De bestuurder van de witte vrachtwagen reed door. Een getuige heeft gezien dat de bestuurder verderop wel was even gestopt, dat er iemand uitstapte en naar de auto liep, maar dat hij daarna terug rende naar de vrachtwagen en zijn weg vervolgde zonder zich bekend te maken.

Uw tip

De politie hoopt dat er mensen zijn die de aanrijding hebben gezien en die meer informatie hebben over de vrachtwagen en/of de bestuurder. Getuigen wordt verzocht contact op te nemen met de politie van Muiden, via 0900-8844.